Nak kulit glowing tapi kedekut nak berbelanja pada skincare yang berkualiti & dari bahan organik.

Jadi jangan bermimpi di siang hari. Ramai yang dah berjaya bersama Noir.

Admin: Syima Ahmad

Channel: Reborn Your Skin!

Email: Contact Us

RAMAI DAH BERJAYA!
Assalamualaikum hai semua❤️ Cuba cek rambut masing2 sekarang , ada tak KELEMUMUR, Rasa GATAL2 KULIT KEPALA , BERMINYAK, Bau KEPAM, RAMBUT GUGUR banyak!???

Haa?? Terkejut ke tuhh?? Pakai macam2 shampoo pon tak jadi apaa😭
Haa apa kata try Produk Hsf Naturals (BEST SELLER SET COMBO💯) ni In Shaa Allah memang menjadi! 😍👍

Admin: Sheila Mawar 🌹

Channel: 💇🏻‍♂️SHEILA’S HAIRCARE💇

Email: Contact Us 

SEGAR HABIS MUKA SIS BOSSKU!!!
Dulu duk rasa muka lesu & tak bermaya aje sampai mak pun tegur. Lepas kawan suggest pakai DIANZ jerr, baru rasa lain sangat. Tercabut habis segala mak nenek whitehead semua! Dah segar sangat muka sis sekarang ni!😀

Psttt hq ade release produk terbaru tau! Baru je release 20k kat Malaysia, 3k dah sold out! 😱 Nak tahu apa dia?? Tengok sampai habis video ni 😆

Admin: Sheila Mawar 🌹

Channel: 💜SHEILA’S DIANZ💜

Email: Contact Us

“OHMAII CANTIK GILOSS”
Punye la lawa sampai tak tahu nak pilih mana😂 Dorang lah cakap bukan sheila cakap😅
Mana tak nyaaa baju2 kat sini semua setaraf butik2 terkenal kat Malaysia! Design ekslusif setiap minggu❤️

Rugi tak singgah channel ni tauu ade yang da jana income jual baju dalam ni je! 😍 Nak join ds buat duit raya kepuk2? Ayuhh join team sheila sekarang! 😆

Admin: Sheila Mawar 🌹

Channel: 👗BUTIK NURSHEILA👕

Email: Contact Us

Hye ladies! Ramai org igt bag standing original mahal kan dan xmmpu di miliki 😱 Sape cakap quality standing original xmmpu dimiliki, meh join group nie,, korg pasti trgoda dgn kualiti dan harga yg sgt mampu milik,, korg boleh milikinye, dan brgaya Ala2 kehidupan mewah.. Boleh dikatakan Item dia 95% smue original leather tau..harga pun murah,,, 😍 like sgt,,,pasti rasai syurga wanita bler join group nie,,
ADMIN pown peramah orangnya tau..Ape lagi Tunggu….😍😍😍😍😍

Admin: NA💎

Channel: 🛍️ 👜Lubukshopping_cikanis

Email: Contact Us 

Hai2
Jom dapatkan handbag BERJENAMA dan Model keluaran terbaru kat sini @COLLETION12
Quality jangan ditanya gais ni sis nak bagi HIGHQUALITY setanding original pastinya😍😍
Pasal Harga kita boleh bincang sampai jadi gais😍😍

Admin: SERI

Channel: 👜S/A BAG&LUGGAGE PREORDER OVERSEAS

Email: Contact Us 

Mencari lubuk Perhiasan diri??..  

CN 👜 HANDBAG TRENDY  ada menjual semua perhiasan Wanita dan lelaki trend terkini.. 

Jangan risau hanya dihujung jari sahaja anda boleh dapatkan HANDBAG GRED HIGH QUALITY 💯 dengan CRAZY OFFER 💵yang boleh membuatkan anda RAMBANG MATA DAN TERMIMPI-MIMPI😍

Apa lagi tunggu jom join Channel ni

Admin: Che Na

Channel: CN 👜 HANDBAG TRENDY

Email: Contact Us 

Woah cun betol kasut wedges ni. Kualiti premium setanding butik pulak tu. Sekali pandang ingatkan brand yang top-top harga vvip je mampu beli. Huhu

Kasut Wedges premium kualiti macam ni harga bawah RM50 je siap hantar depan rumah. Fuhh serius ar wei. Murah sangat ni. Huhu

Best price akak kasi 😘

Admin: Asmaa Yaacob

Channel: KASUT WEDGES TERLAJAK MURAH

Email: Contact Us

MOMMY AND KIDDOS STUFF HERE 🥰. Come and join us, semua item ready stock dan free postage ❤️ Harga murah dari yang biasa. Stock masuk macam macam rupa, mommy and kiddos confirm teruja 🎉

Admin: MOKSYU

Channel: GENGDROPSHIP

Email: Contact Us

Koleksi baju2 dari team kami…
Harga ds yg kami tawarkn paling murah…
Ramai berpuas hati dgn baju2 kami…
Tidak kira dari segi kualiti dan harga kami berikan yang terbaikkk boleh buat ds dpt income berkepuk2…
Service? Yg terbaik dari kami…
Kalau xpercaya jom laa join team kami, Team NSC…
BUKAN BISHE-BISHE 😄😄😄

Admin: Atikah Zain

Channel: BAJU MURAH CANTIK BERGAYA

Email: Contact Us

QEYLA EMPIRE ENTERPRISE

YanG MurAh iTu MemanG PasTi.
Tapi Yang CanTek Itu PiliHan Hati..
Ada Jerr Semua KaT siNi..
TerBaiK gILerr..
JangaN saMpai MeLepaS Nanti..
Klik👇👇👇

Admin: _Qiela Hasan_

Channel: QEYLA EMPIRE ENT.

Email: Contact Us

RINA LUBUK HOUSEHOLD

Nak hias rumah tapi bajet ciput?? Jangan risau mak2 uiii, kite sediakan yg termurah utk anda semua..
Barang rumah, barang baby dan budak eh semualah ada,
Yang paling best blh jana income kalau join dropship kami😍😎

Jom join kmi sekarang👇👇

@rina_household_murah_giler

Admin: Saadah Mahani

Channel: 😍RINA LUBUK HOUSEHOLD 😍

Email: Contact Us

NEW ARRIVAL‼️ RESTOCK‼️
Banyak lagi handbag2 baru masuk nih..
Korang nak gi mana?
Tak jauhlah.. dalam ni jerrr..
Tekan link dan tekan join..
Handbag2 ofkos yang branded baik punya A.. Nak beza ngan yang oripun kemain payah lagi..
Yang pestaimm, ini syurga mbeli belah korang tau.. sebab tu korang kena join channel ni sekarang

Admin: Ina Salina

Channel: Assalina Pemborong Handbag

Email: Contact Us

Mari dekat mari rapat..Dh masuk mesti terpikat.. Dgn koleksi yg memukau.. Secara online pun blh dpt.. Lg mudah, murah dan cepat..Nasib di ms dpn tak dpt nk agak, janji uolls dh ada backup. Mana tahu blh tmbh side income, kasi poket sendat lg padat..duit berlipat2.. Jgn buang masa, lets klik link dan join NOW!

Admin: Fairuz🌼

Channel: 👑EmasMurahOnlineFai👑

Email: Contact Us

PAKAI HANDBAG BRANDED je

Tapi…

Terus nampak nampak muda dari usia sebenar

Sekali pandang terus jatuh katil weeyhhh.Cun melecun bergaya sakan.

Jom La meroket bersama @handbagpembekaltermurah

Admin: Fashihah Hamid

Channel: F.S.H Branded Outlet

Email: Contact Us

Assalamualaikum..welcome to bajucanteq house..SALE,OFFER,COMBO, NEW DESIGN.mesti uolls suka dengarkan??kan2??Maaf buat mata uolls terbeliak xtau nak pilih KURUNGNYER..KEBAYANYER..DRESSNYER..BLOUSENYER..SUITNYER..
bla..bla..Ikut mata all cun..Ikut hati nak bolot semua..Ikut kesesuaian poket uolls..😁Apa yg penting follow me rapat2 @salescart

Admin: husniyah halim

Channel: 🌺BajuCanteq House🌺

Email: Contact Us

Semua barangan di bawah 1ch
Jimat masa n yg penting hg semua mampu milik
Membuka peluang utk anda2 yg nak jana side income jg..percaya x hanya dgn ds anda blh dpt rm3k hng rm4k.. Sy xmenjanjikan bulan dan bintang tapi kalau btl2 serius jom join team sy.. NAK BERJAYA??? IKUT TANPA TAPI, BUAT TANPA HENTI

Admin: Khalilah Ilah

Channel: BARAKAH ANEKA BARANGAN (DROPSHIP)

Email: Contact Us

Assalamualaikum semua yang nak cari aneka kasut tu kat sini semua ada.. X payah berpanas hujan cari kat luar tu
Sandal2 cantek2 uoll..🥰🥰
Kasut2 yang gojes2 pun tak kurang canteknya…
wahhh boleh dapat harga murah jugak kat sini.
Suka sangat dah boleh beli sandal banyak2 dengan harga murah cenggini.tiap hari pun boleh tukar pakai😍😍😍
Jom klik ramai2😁😁

Admin: Aimuni 0194110732

Channel: KASUT GOJES MURAH

Email: Contact Us